Spaar je mee?

Barbiepoppen, voetbalplaatjes, knopen, koeienmokken, alles is te sparen. Het blijkt dat Nederlanders een spaarzaam volkje zijn. Ik heb gehoord dat dat ook de reden is waarom er zo veel spaaracties in winkels zijn. Ook ik spaar mee: bij de super voor de Artis (pas geweest), waterflessen voor regenlaarzen (zie foto!) en zegels voor etentjes in restaurants of vers-houd-dozen (dubbel check).

Gratis

Met de ‘gratis’ waterkoker ben ik ook heel blij.  Hoewel gratis.. Ik heb er liters thee voor moeten drinken om de waarde-zegels te kunnen sparen. Ik drink nu gewoon door met de nieuwe waterkoker, wie weet krijgt manlief ooit zijn super deluxe koffiebrouwerij.

In het diepe

Afgelopen zomer heb ik een ontwerp mogen maken voor een actie van een aantal supermarkten in Heiloo. Het concept is bekend: bij aankoop van boodschappen voor een x bedrag, krijgt de klant een sticker. Met 20 stickers op een spaarkaart was de ijverige plakker klaar om – in dit geval – in  het plaatselijke zwembad te mogen springen. Een superleuke actie natuurlijk tijdens de warme zomermaanden! Ik vond het ook een erg leuke opdracht om aan mee te werken.
De actie is inmiddels voorbij, dus kan ik hier nu de stickers en spaarkaart laten zien. Zelf heb ik niet aan de actie meegedaan.. Ik woon iets te ver van Heiloo vandaan en ik houd erg veel van zwemmen in de zee.

Lisbeth van Lintel AH Heiloo

Wegens omstandigheden heb ik een tijdje niet mijn wekelijkse blog kunnen bijhouden. Deze hoort dan ook bij de serie ‘inhaal-blogs’ en is geschreven in week 40, maar geldt voor die van week 39.