Lisbeth van Lintel portret

Over mij

Sinds mijn afstuderen aan de kunstacademie, werk ik als grafisch ontwerper. Eerst voor een aantal jaar op een ontwerpbureau in Amsterdam waar ik het erg naar mijn zin heb gehad. Maar het werd tijd voor iets anders en daarom werk ik sinds april 2016 als freelance ontwerper.

Passie

Daarnaast heb ik weer een oude passie van mijzelf opgepakt: tekenen. Als kind kon ik mijn fantasie kwijt in het verzinnen van verhalen, toneelspelen en tekenen. Ik wilde daarom illustratie gaan studeren op de kunstacademie. En toch ben ik grafisch ontwerper geworden, waar is het mis gegaan? Ik kwam erachter dat ik vormgeving ook heel fijn vind om te doen. Als grafisch ontwerper mag ik mij bemoeien met illustratie, fotografie, tekst, typografie en houd ik het overzicht over het hele project. En daar voel ik mij helemaal thuis bij.

Onder ‘Aanbod’ vind je voorbeelden van wat ik op ontwerpgebied voor je kan doen.

En verder..

Naast grafisch ontwerper ben ik nog een heleboel andere ‘dingen’ zoals kattenvrouwtje, natuurgids, snowboarder (ik kom een berg af) en meer. Ik houd veel van de natuur en van kunst. En ik ben sinds kort weer mijn technische kennis van fotografie aan het bijspijkeren. Neem eens een kijkje bij mijn portfolio.

En oh ja! Ik ga elke week een blog bij te houden. Genoeg te doen dus! Heb je een vraag of een opmerking stuur me dan een berichtje via contact.

Tot gauw! Lisbeth

ps (Afgelopen december ben ik geïnterviewd voor een uitzending van Westfriesland in Bedrijf. Ben je nieuwsgierig waar ik het over had? Klik dan op de knop onder aan dit stukje).